10 Mart 2012 Cumartesi

Kolay Hali yikama taktikleri

Halı kolay bir konut en popüler döşeme içinde. En özellikleri kiremit parçaları halı temizlik hatta bu yüzden ve parke ve bazı parçaları bile vinil döşeme, hemen hemen bütün modern konut sahiplerinin bu tür yatak odası, inleri ve ikamet odaları gibi meskeninin üzerine ana bölümde ise halı arzu.

Birçok kişi halı gerçekten profesyonelce rutin olarak temizlenmesi gerektiğini hissediyorum gelir. Aşağıda profesyonelce oldukça sık temizlenmeli halı almak için birkaç önemli iyi nedenler üç örnekleridir.

Halılar allerjenler yakalamak. Alerjenler toz olması, polen, tüyü, kedi veya köpek tüyleri ve kılların parçacıklar. Olabilir Alerjenler uzman bir halı temizleyicisi ile halı ile eradike edilebilir. Her gün Vakumlama kedi aşırı hiddet dışarı alacak yine muhtemelen halı neredeyse tüm kedi tüyü çekme yeteneğine sahip olmayacaktır. Katılımcılar gerçekten ortaya çıkar ve dışarı bir kedi alerjisi göstergeleri karşılaşma ile konut gitmek yeteneğine sahip olmalıdır. Aslında bir konuk söylemek almak için olumludur, sana bir kedisi vardı bilmek başarısız oldu ve onlar tekrar tekrar hapşırma gibi bir konuk dokular için bilgi almak için yan var. Alerjenler rutin olarak tüm yıl boyunca planlanan bir uzman temizleme ve ortadan kaldırılabilir.

Profesyonel halı yıllık ömrünü uzatabilmek için temizlik. Halı ideal bir bileşeni kesinlikle, üzerine yattığınız çocuk ile üzerine rulo, ve üzerinde görüş Tv kapasitesidir. Halı hakkında kötü şey ne kadar uygun olduğu topraklar olduğunu. Bir halı rutin profesyonel temizlenmesi şartıyla temizlemek saklanabilir. Halı bile liflerinin derin nüfuz ve kalıcı bir leke yol daha alternatif halı üzerinde puan kısmının çevresinde kalmak için dökülmelere yol açacaktır leke tutmayan ile püskürtülebilir. Halı gerçekten profesyonelce çok iyi temizlenmelidir edilmelidir halı temizleyiciler lekeler ve noktalar önlemek için tüm dökülen ve temizlenmesi.

Kapalı arkadaşlar ve aile hayvanlar toprak halı. Eğer 1 veya daha fazla kapalı arkadaş ve aile hayvanların operatörü olan durumda Halı gerçekten profesyonelce temizlenmelidir. Hayvan toprak bazen halı ve halı derin batar kokuları bırakın. Kalmasına izin varsa, bu kokuların halı altındaki zemin panoları üzerinde bir etkisi olabilir. Hayvanları yönetmek için kolay yolu halı profesyonelce temizlenir olması ve bir çok nokta var ve halılar doğru profesyonelce uygulanan leke etmektir. Bu itici, idrar engel halı derin batmasını diğer evcil messes birlikte kusmuk olacaktır.

1 yorum: